Dani otvorenih prozora FER-a

LoL

Turnir u League of legends

U sklopu aktivnosti FER-a na Smotri Sveučilišta u Zagrebu i Dana otvorenih prozora, FER esports sekcija organizira turnir u LOL-u! Prijave su otvorene do srijede, 18. studenoga u 20.00 sati, a prijaviti se možete na https://battlefy.com/fer-esports/dani-otvorenih-vrata-fera-league-of-legends-turnir/5fac6d2b9a9e750ea6637eab/info?infoTab=details. Pravila turnira također možete pronaći na istoj poveznici, a ako imate poteškoća ili dodatnih pitanja, možete nam se javiti na:  milan.kitic@fer.hr i mirko.galic@fer.hr .

Turnir će imati atraktivne nagrade u obliku raznih promotivnih artikala FER-a, a točan popis nagrada ćemo objaviti uskoro!

Tko smo mi

FER esport nastao je prije nešto više od dvije godine kako bi okupio studente FER-a koji su zainteresirani za esport. Primarna svrha nam je održavanje treninga te priprema studenata koji predstavljaju FER na raznim studentskim esport natjecanjima, ali uz to radimo i svoje eventu u obliku raznih esport turnira, ali i predavanja i radionica o esportu. Posebno smo ponosni što smo prošle godine opremili jedan od računalnih laboratorija svom potrebnom opremom za održavanje turnira i treninga sekcije!

Više informacija

o sekciji možete pronaći na https://esports.fer.hr/ ili na našim društvenim mrežama: